Pages

Tuesday, 9 August 2011

Bahagia World dibongkar?


Adakah Anda Tahu..
Menurut kajian, apabila umur menjangkau 65 tahun, kita terbahagi :-
- 1% Sangat kaya
- 4% Hidup senang
- 5% Masih bekerja kerana terpaksa!
- 54% Bergantung hidup pada keluarga atau kerajaan untuk terus hidup
- 36% Mati
Jika anda ingin berada di antara 4% diatas teruskan membaca atau adakah anda hendak menjadi kaya dan bergelar jutawan tetapi lebih selesa datang kerja pukul 8.00 pagi dan pulang nanti jam 6.00 ptg.
Anda selesa dgn pendapatan yg hanya datang sekali setiap hujung bulan, sekalisetiap 30 hari, sekali kenaikan dalam 365 hari.
Anda tidak akan bergelar jutawan jika begitu - sekadar senang, sedikit berharta...
*********************************************************
E-NETWORKING LANDASAN YANG TEPAT UTK MENJADI JUTAWAN
Dalam masa 7 tahun di Malaysia, 102 jutawan telah dilahirkan

Bisnes apa ni??


1.Bahagia World ialah bisnes rangkaian niaga ( NETWORKING ), bila kita join akan dapat website atau e-ofis yang kita boleh gunakan untuk pantau syarikat maya kita.


2.Selain website,produk pun dapat, sama ada untuk jual tetapi ramai yang pilih untuk guna sendiri sebab fokus kepada rangkaian kerana bila orang join  automatik produk terjual.Tidak perlu bayar harga produk.

3. Dalam mana2 bisnes semua kne cari org, tp yg bestnya dalam bw, kita buat org cari kita. kita cuma promote org join melalui iklan Mingguan Wanita, Flyer, Website. jd org yg cari kita betul2 berminat nk join bw. Seronoknya kita layan orang yg berminat sahaja.

4. Mula-mula kena aktif tetapi sampai satu masa bila kita dah tunjuk ajar rakan niaga kita dan duplikasi sempurna dilakukan
 oleh rakaniaga, kita tidak aktif pun dapat income . Macam dapat duit pencen / royalti.

5. Bonus boleh dapat secara harian setiap kali ada pergerakan, sebab pergerakan rakan niaga pun kita akan dapat,usaha hari ini, bonus boleh dapat esok, boleh ambil terus.

6. Dalam bisnes ni, jual produk boleh dapat runcit 30%-50%. Tak mahu jual produk pun boleh ( hanya bina rangkaian niaga sahaja ), kerana prospek yang join bisnes ini di bawah rangkaian kita maka produk bergerak/terjual secara automatik. Bisnes ini sah dari segi hukum syarak menepati akad jual dan beli.

7. Syarikat melantik USTAZ AZHAR BIN TUARNO SELAKU IMAM MASJID NEGARA SEBAGAI PANEL PENASIHAT KEBAJIKAN DAN KEPENGGUNAAN ISLAM MALAYSIA ( P.P.I.M )

8.Syarikat ini ada LESEN BERBAYAR BERJUMLAH 1.5 JUTA SETAHUN DIKELUARKAN OLEH KEMENTERIAN PERDAGANGAN DAN HAL-EHWAL PENGGUNA ISLAM.

9. Bisnes ini bukan pelaburan atau duit pusing ( Money Roll back scheme ). Bisnes ini adalah aset dalam jangkamasa panjang.Modal sekali keuntungan berpanjangan, boleh diwarisi dan tak ada tarikh luput (no expiry date ).

10.Syarikat akan bayar bonus Introducer ( memperkenalkan bisnes kepada prospek ) dan bonus piring ( pasangan ). 
Kita akan saling tolong menolong antara upline dan para downline. Pn. Bahagia memberi sokongan yang kuat dalam  Bahagia Group kerana beliau adalah LEADER UTAMA DALAM GROUP BAHAGIA WORLD INI.

11. Syarikat ini pernah dianugerahkan SYARIKAT PALING JUJUR " THE 2007 6TH ASIA PACIFIC INTERNATIONAL HONESTY ENTERPRISE" KERIS AWARD 2007.
ANUGERAH KEUSAHAWANAN TERUNGGUL ASIA 2009, ANUGERAH ORGANISASI MESRA PENGGUNA ISLAM.

Kejayaan di bermula dengan 4 langkah:-


UNTUK BERMULA IKUTI LANGKAH2 BERIKUT:

1. Jadi ahli seumur hidup RM38.00
2. Beli satu status sekali seumur hidup.
3. perkenalkan kpd 2 rakan atau lebih.
4. DUPLIKASI. 

PILIHAN STATUS
Ada 4 pilihan STATUS yang berlainan POTENSI pendapatannya.


BRONZE         = RM570.00
MAX. INCOME    - RM20 RIBU SEBULAN


SILVER            =  RM1,444
MAX. INCOME   -  RM60 RIBU SEBULAN


GOLD              =  RM2,356
MAX. INCOME   -  RM100 RIBU SEBULAN


PLATINUM        =  RM3,268
MAX. INCOME   -  RM140 RIBU SEBULAN


JUTAWAN         = RM6,920
MAX. INCOME    -  RM300,000 SEBULAN


Max. income adalah potensi pendapatan anda akan dapat mengikut STATUS yg di beli.
MODAL HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP.

SMARTLINK - Gunakan Smartlink kad semasa membeli-belah dan kumpul mata ganjaran. Cara yang paling mudah menukar mata ganjaran kepada tunai.



*********************************************************
Potensi jumlah pendapatan = RM3,189,492.00
Sekiranya hanya berjaya 50% dari jangkaan = RM1,594,746.00
Sekiranya hanya berjaya 25% dari jangkaan = RM797,373.00
Sekiranya hanya berjaya 10% dari jangkaan = RM318,949.20
Sekiranya hanya berjaya 1% dari jangkaan = RM31,894.92
Sekiranya anda tidak berbuat apa2 dari sekarang = RM0.00

Bayangkan sekiranya hanya 1% yang berjaya anda dapat dalam tempoh setahun, potensi pendapatan adalah RM30ribu. Pernahkah anda dapat bonus RM30ribu? Mungkin ada, tapi siapa nak bagi RM30ribu dengan senang... Itu kalau 1%, kalau lebih berjaya..??? Rezeki kita siapa tahu??!!!

Pernahkah anda berdoa minta dimurahkan rezeki, mungkin inilah peluang yang Tuhan ingin beri pada anda!! Tuhan tidak memberi rezeki turun dari langit TETAPI Tuhan beri rezeki dengan memberi kita jalan dan gerak kan hati kita. Terpulang pada kita untuk melaluinya atau tidak!!

Oleh itu join Bahagia World sekarang dan saya akan bimbing anda untuk mencapai kebebasan keewangan yang pernah anda bayangkan!
Apakah anda hanya mahu tunggu dan melihat orang di sekeliling pakai kereta mewah, rumah impian dan hidup mewah.. Sedangkan anda masih terpaksa bekerja makan gaji, jual tenaga, pegi pagi balik petang, cukup bulan dapat gaji bayar HUTANG!!!
Ketika anda mengambil masa berfikir2, beberapa orang telah mengambil langkah pertama menyertai dan mula menikmati pendapatan impian mereka. Anda..???
JANGAN BUANG MASA ANDA LAGI TANPA BERBUAT APA-APA!!!

PETUA KEJAYAAN Jika anda ingin berjaya, pastikan 10 perkara berikut
  1. Beri peluang kepada diri untuk mencuba Mencuba dengan kesungguhan 
  2. Kesungguhan disertai dengan kesabaran 
  3. Kesabaran dalam menghadapi dugaan dan cabaran 
  4. Cabaran dalam menempuh kegagalan 
  5. Kegagalan adalah permainan orang berjaya 
  6. Berjaya bererti membuat kepututsan yang bijak 
  7. Bijak bererti tidak melepaskan peluang 
  8. Peluang tidak memerlukan banyak masa untuk berfikir 
  9. Berfikirlah segera - Pilihlah Bahagia World" 


  • Telah terbukti selama 5 tahun, 62 orang jutawan telah dilahirkan
  • kIni makin berkembang di 9 buah negara dan masih banyak peluang untuk berjaya
  • Boleh menjalankan perniagaan dari rumah atau pun pejabat anda. Tidak menjejaskan kerja anda, satu jam sehari sudah memadai
  • Risiko yang minima, sebab tidak perlu maintain pembelian, stok atau pun servis
  • Ini bukanlah skim cepat kaya tetapi dengan kepakaran yang ada, sistem ini bakal menjadikan anda kaya (telah terbukti)
  • Keahlian seumur hidup dan boleh diwarisi oleh penama anda (bayaran keahlian hanya dibayar sekali sahaja)
  • Ahli-ahli yang telah sign up keahlian tidak semestinya memiliki kemahiran bercakap, ini kerana mentor-mentor anda yang akan menjalankan table talk sekiranya ada temujanji 
  • Dan banyak lagi kelebihan... 


Jgn buat keputusan dulu! Baca, fikir dan nilaikan sendiri..

"Siapa Lagi Ingin Menjana RM20,000 Sebulan, Pecat Boss Anda Dan Atur Sendiri Masa Depan Kewangan Anda"

- Dari anak nelayan menjadi seorang jutawan pada usia 28 tahun.
- Pernah kerja kerani, kerja kilang, promoter Giant klang. 
- Pernah pijam duit 'along' untuk tolong emak. 
- Bermula pertengahan 2007, Ogos 2008 Bahagia telah menjana pendapatan RM300 ribu setahun.
- Diiktiraf Jutawan Wanita Termuda syarikat e-Dagang no.1 di Malaysia. Mendapat liputan meluas di akhbar 2 dan media tempatan.


Program bicara jutawan diadakan setiap minggu.


Anda yang berminat dialu-alukan hadir dan pelajari petua2 bagaimana manjana pendapatan lumayan dengan mudah dan pantas.

Tidakkah Anda Ingin Menjadi seperti Mereka Yang Telah Bertindak Bijak Demi Masa Depan Penuh Bahagia? Ketahuilah Rahsia Kebahagiaan Mereka, Anda tidak Akan Rugi Apa-Apa.

-------------------------------------------------------------------------------


-kata nasihat saya; 
Jika ingin berjaya, ikut langkah orang yang telah berjaya!

Kita berubah kerana 2 perkara;
1. Orang yang kita jumpa. 
2. Bahan yang kita baca. 

...
..BARANGSIAPA YANG BERTAKWA KEPADA ALLAH MAKA ALLAH AKAN KELUARKAN DIA DARI KESUSAHAN DAN MEMBERINYA PUNCA REZEKI DARI SUMBER YANG TIDAK DISANGKA-SANGKA.....


2GETHER 2 THE TOP!!!! LIFE IS TO SHORT!!!!!! CHOOSE TO BE EXTRA ORDINARY!!!
Kalau ingin melihat perubahan jadilah perubahan yang kita inginkan. Tiada manusia yang gagal dalam kehidupan melainkan dia memilih untuk gagal...Dan kegagalan yang sebenar adalah kegagalan mencuba.

KITA PERLU BERUBAHKaya Miskin Susah Senang adalah PILIHAN kita sendiriKELUARKAN KEHEBATAN ANDA

Anda masih takut untuk bertindak, takut untuk membuat keputusan, maka anda patut sedar sendiri bahawa anda sememangnya tidak ada ciri2 seorang usahawan. Jadi anda janganlah bermimpi untuk merubah kehidupan, mencipta kekayaan, apatah lagi memasang impian menjadi jutawan.

Jika RM 500 pun anda tidak mampu menyediakannya, janganlah menyimpan hasrat menjadi kaya. Kekayaan tidak akan datang tanpa pengorbanan wang ringgit. Kalau benar anda bersikap begitu, anda patut merasa malu pada diri sendiri.

Perniagaan kami
PROGRAN KEUSAHAWANAN
KAMI DALAM PERNIAGAAN E-DAGANG
ANDA BOLEH JALANKAN PERNIAGAAN SECARA ON-LINE OR OFFLINE

-----------------------------------------------------------------------------

Binalah masa depan anda bersama Bahagia World. Kalau x jadi jutawan pun, pendapatan 5 angka pun cukupla.. itu impian saya dulu... 


PAKAR KEEWANGAN BERKATA KITA MEMERLUKAN 3 JENIS PENDAPATAN1) PENDAPATAN ASAS - KEPERLUAN ASAS2) PENDAPATAN PASIF - PELABURAN3) PENDAPATAN TAMBAHAN - MENGHIDUPKAN IMPIAN KEHIDUPAN YANG ANDA IMPIKAN

Ramai jutawan bawah umur 40 tahun adalah dari bidang e-commerce.
Manusia terkaya didunia - Bill Gates dari industri computer & e-commerce.
Irfan Khairi - anak Malaysia menjadi jutawan pada usia 25 tahun dari bidang e-commerce.


“MENURUT KAJIAN, KIRA-KIRA 98% MASYARAKAT TIDAK SANGGUP MENGELUARKAN DUIT UNTUK MEMAJUKAN DIRI, MANAKALA CUMA 2% SANGGUP BERBUAT DEMIKIAN DAN MEREKA ITULAH YANG AKAN BERJAYA.”
- Dr. Irfan Khairy

SESUNGGUHNYA BUKAN JUTAWAN YG KITA KEJAR TETAPI PERUBAHAN HIDUP UNTUK EMAK & ANAK2!!! ATAU CITA2 KITA YG BELUM KESAMPAIAN!!!!!!


-----------------------------------------------------------------------

KENAPA MESTI MEMILIH BAHAGIA WORLD?
- Syarikat ada lesen ( AJL 931489 ).

Trend bisnes terkini untuk semua golongan.

Modal yang rendah, keahlian seumur hidup dan boleh diwarisi.

Mudah! Pendapatan cepat dan berjangkamasa panjang.

- Kekuatan pengurusan yang hebat.

Pengerusi Dato' Aziz Bakar.

* Mendapat Pengiktirafan Persatuan Pengguna Islam Malaysia. Sah dari hukum syarak.


- Syarikat ada produk  berkualiti luarbiasa untuk dipasarkan.
Dengan Konsep Dan Filosofi Asas Ini, Berbagai Produk 
Yang Sungguh Menakjubkan Untuk Anda.
-
 Auto-maintain dan manual maintan. Pelan pemasaran bercirikan inovatif. 

- Pasaran Global dan tiada tandingan! Boleh pecah rekod peribadi luarbiasa dan terbukti. kuasa meledak / menguntungkan.

- Telah berkembang ke- 9 buah negara
-----------------------------------------------------------------

Pernahkah anda berdoa minta dimurahkan rezeki, mungkin inilah peluang yang Tuhan ingin beri pada anda!! Tuhan tidak memberi rezeki turun dari langit TETAPI Tuhan beri rezeki dengan memberi kita jalan dan gerak kan hati kita. Terpulang pada kita untuk melaluinya atau tidak!!

Oleh itu join Bahagia World sekarang dan saya akan bimbing anda untuk mencapai kebebasan keewangan yang pernah anda bayangkan!

Apakah anda hanya mahu tunggu dan melihat orang di sekeliling pakai kereta mewah, rumah impian dan hidup mewah.. Sedangkan anda masih terpaksa bekerja makan gaji, jual tenaga, pegi pagi balik petang, cukup bulan dapat gaji bayar HUTANG!!!
Ketika anda mengambil masa berfikir2, Beberapa orang telah mengambil langkah pertama menyertai Bahagia World dan mula menikmati pendapatan impian mereka. Anda bagaimana..???
-------------------------------------------------------------------
PETUA KEJAYAAN 
Jika anda ingin berjaya, pastikan 10 perkara berikut :

  1. Beri peluang
  2. kepada diri untuk mencuba Mencuba dengan kesungguhan 
  3. Kesungguhan disertai dengan kesabaran 
  4. Kesabaran dalam menghadapi dugaan dan cabaran 
  5. Cabaran dalam menempuh kegagalan 
  6. Kegagalan adalah permainan orang berjaya 
  7. Berjaya bererti membuat kepututsan yang bijak 
  8. Bijak bererti tidak melepaskan peluang 
  9. Peluang tidak memerlukan banyak masa untuk berfikir 
  10. Berfikirlah segera - Pilihlah Bahagia World" 
Anda hendak menjadi kaya dan bergelar jutawan tetapi lebih selesa datang kerja pukul 8.00 pagi dan pulang nanti jam 6.00 ptg.

Anda selesa dgn pendapatan yg hanya datang sekali setiap hujung bulan, sekali setiap 30 hari, sekali kenaikan dalam 365 hari.Anda tidak akan bergelar jutawan jika begitu- sekadar senang, sedikit berharta.


Hubungi Sekarang:

kota Bharu/Jerteh: 017-641 0064 (Liza)

0 comments:

Post a Comment